Η εταιρεία New Balance έχοντας τα τελευταία χρόνια μια αξιοπρεπή και ταυτόχρονα δυναμική παρουσία στο χώρο του τρεξίματος, βρίσκεται κοντά σε αθλητές με κοινό παρονομαστή την αγάπη για το τρέξιμο και τον αθλητισμό. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από αθλητές με βασικό χαρακτηριστικό την μαχητικότητα και τον ενθουσιασμό, αγωνίζεται καθημερινά με προσήλωση στο στόχο της, φορώντας τα προϊόντα μας σε αγώνες και προπονήσεις.

Πρόκειται για μια συνεργασία που στηρίζεται στην αμοιβαία υποστήριξη και στο σεβασμό με βασικό στόχο την ανάδειξη της πολύτιμης συμβολής του τρεξίματος στην καθημερινότητα μας και τη διάθεση να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για πολλά νέα ταλέντα.

 

ATHLETES

XΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΕΡΟΥΣΗΣ

#ChristoforosMerousis

Με εκφράζει απόλυτα το τρέξιμο και ο αθλητισμός.

MARATHON

ΖΩΗ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

#ZOIANDRIKOPOULOU

Τρέχω για ευχαρίστηση! Συνειδητοποίησα ότι όσο περισσότερο τρέχω τόσο πιο πολύ το απολαμβάνω. Κάπως έτσι μπήκα στον χώρο του αθλητισμού - πρωταθλητισμού. 1500m - 3000m Steeple

1500m - 3000m Steeple

ΝΑΤΑΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ

#NATALIAEVANGELIDOU

Ξεκίνησα το τρέξιμο σε ηλικία 10 χρονών μετά από παρότρυνση του πατέρα μου. Σταδιακά ο αθλητισμός εντάχθηκε στην καθημερινότητά μου και πλέον αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Όταν τρέχω, έρχομαι αντιμέτωπη με τον εαυτό μου και προσπαθώ να τον ξεπεράσω.

800μ ,1500μ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΕΝΙΕΡΗ

#PANAGIOTAVENIERI

Μια ημέρα σε μικρή ηλικία, είδα στην τηλεόραση παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου και είπα πως αυτό θέλω να κάνω, και τελικά έγινε τρόπος ζωής.

60μ 100μ 200μ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΕΛΤΣΗΣ

#KonstantinosVeltsis

100m ,4x100, Άλμα εις μήκος

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΜΠΑΞΗΣ

#PantelisKambaxis

Έπαιζα ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικές κατηγορίες. Έχοντας αδερφό μαραθωνοδρόμο, τον Σπύρο Καμπαξή, και γαμπρό τον Αφορδακό Γιώργο, Μεσσογειονίκη Βαλκανιονίκη αλλα και Πανελληνιονίκη, ήταν αναπόφευκτο να μην ασχοληθώ και εγώ με τον μαγικό κόσμο του κλασσικού αθλητισμού.

Μαραθώνιος, Υπερμαραθώνιος